REGULAMIN II EDYCJI KONKURSU KULINARNEGO „SMACZNIE I ZDROWO"
Artykuł

Organizatorzy konkursu:
- p. Kinga Biszof
- p. Anna Pieprzyk
Cele konkursu:
- propagowanie idei zdrowego stylu życia i racjonalnego odżywiania
- doskonalenie umiejętności kulinarnych uczniów
- rozbudzanie inicjatywy i pomysłowości uczniów
Uczestnicy konkursu:
- uczniowie klas pp
Data konkursu
- 14.05.-18.05.2020r
Warunki i zasady uczestnictwa:
- Wychowawcy klas Przysposabiających do pracy informują swoich uczniów o możliwości wzięcia udziału w II edycji konkursu „Smacznie i zdrowo”.
- Zadaniem uczestników konkursu będzie przygotowanie dania z wykorzystaniem wiosennych warzyw lub owoców.
- Każdy uczestnik konkursu przygotowuje je samodzielnie lub przy pomocy osoby dorosłej we własnym domu.
- Zdjęcie potrawy konkursowej oraz krótki opis należy wysłać wychowawcy najpóźniej do wtorku 18.05.2020r.
- Zdjęcia wszystkich potraw konkursowych zostaną umieszczone na stronie internetowej szkoły.
- Każdy uczestnik otrzyma dyplom w podziękowaniu za udział w konkursie.
Liczymy na Waszą pomysłowość i zaangażowanie